Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 12 May 2015

Terima kasih keluarga.... :)

Assalamualaikum & have a great day today... (^_^)

Selamat pagi warga blogger semua..Lama sangat dah tak hupdate blog ni hahh..Perkembangan terbaru Cik Bell?? Dah melepasi fasa bergelar pelajar dan sekarang melalui fasa bergelar pekerja kolar putih...wuhuuuu...Hurm hurm hurm...Rasa macam semalam baru lepas dihantar ke pendaftaran pelajar..Dan sekarang dah bergelar alumni..hahahaha..

Anak-anak bujang pakcik Bakar

Ikutkan perjalanan Cik Bell ni macam berliku, macam banyak cabaran tapi halangan-halangan tu semua merupakan cikgu terbaik kan..Bak kata orang the best teacher in the world is our past experience..Same goes here, Banyak-banyaakkk sangat halangan-halangan tu tapi terima kasih kat family CB sebab bagi support tak berbelah bahagi dari CB lahir sampai sekarang..Sebab dieorg CB masih mampu harungi dan sebab dieorg CB masih disini...heee...

Terima kasih..terima kasih...terima kasih..untuk family CB..I love you guys!





P/S: Kite lanje gamba family kite sikitt.. :P



Al-fatihah tuk mak.. :(



No comments:

Post a Comment